Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.7g2.6g5.2g0g
Voileipäkinkku,snellman18g18kcal3.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Puolukka 90g35kcal0.4g6.1g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1722kcal140.2g67g96.4g9.2g
Valittu annoskoko603g861kcal70.1g33.5g48.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna302g431kcal35.1g16.8g24.1g2.3g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514