Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g90g540kcal18.9g5.9g48.6g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g45g321kcal0g0.1g36g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g180g459kcal10.6g5.8g43g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Canderel makeutusjauhe6.7g26kcal0.2g6.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio180g252kcal5g11.7g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g3495kcal94.4g63.8g318.8g0g
Valittu annoskoko603g1748kcal47.2g31.9g159.4g0g
Annoskoko puolitettuna302g874kcal23.6g16g79.7g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913