Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g75g262kcal9.7g52.5g1.1g2.2g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen120g167kcal22.8g0g8.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g54g97kcal2.9g3.5g8.1g1.8g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g45g162kcal12.6g0.9g12.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal1.9g6.3g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)60g96kcal1.6g1.6g9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1704kcal104.8g140.8g78.4g12.6g
Valittu annoskoko603g852kcal52.4g70.4g39.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna302g426kcal26.2g35.2g19.6g3.2g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027