Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 130g16kcal1.5g1.3g0.3g1.3g
Tomaatti, tuore113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Tonnikala öljyssä 169g321kcal45.9g0g15.2g0g
Kurkku, tuore68g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1088kcal128g14.2g57.2g6.8g
Valittu annoskoko603g544kcal64g7.1g28.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna302g272kcal32g3.6g14.3g1.7g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751