Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 395g71kcal2.2g9.9g1.6g2.8g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli113g339kcal4.2g5.1g33.9g0.1g
Oliiviöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1145kcal14.4g37.8g103g8.8g
Valittu annoskoko603g573kcal7.2g18.9g51.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna302g286kcal3.6g9.5g25.8g2.2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716