Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3005g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix45g40kcal0.8g6.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1202g915kcal22.6g186.3g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Palsternakka 150g96kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Paistijauheliha 10%601g1022kcal120.2g0g60.1g0g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12060g5024kcal319.6g517.2g160.4g79g
Valittu annoskoko6030g2512kcal159.8g258.6g80.2g39.5g
Annoskoko puolitettuna3015g1256kcal79.9g129.3g40.1g19.8g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619