TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1068g1484kcal202.8g0g74.7g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Chili, vihreä, tuore 53g24kcal1.1g4.2g0.1g0.8g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g534g801kcal85.4g21.4g42.7g0g
Paprikajauhe 27g86kcal4g4.9g3.5g10g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4004g723kcal22.4g100.1g16g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12064g7795kcal638.4g286.8g435.2g86.6g
Valittu annoskoko6032g3897kcal319.2g143.4g217.6g43.3g
Annoskoko puolitettuna3016g1949kcal159.6g71.7g108.8g21.7g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546