Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Sipuli, paistettu 40g41kcal0.5g1.9g3.3g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g128g26kcal0.8g4.9g0.4g1.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 100g299kcal18g1.2g25g0g
Juustoraaste emmental punaleima24g94kcal7g0g7.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 100g138kcal18.7g0g7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g1415kcal92.2g27.4g104.2g8g
Valittu annoskoko604g708kcal46.1g13.7g52.1g4g
Annoskoko puolitettuna302g354kcal23.1g6.9g26.1g2g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945