Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g4000g2720kcal64g596g4g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow240g324kcal17.8g28.8g15.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)400g1040kcal104g6g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12080g9528kcal387.6g1317.6g286.8g0g
Valittu annoskoko6040g4764kcal193.8g658.8g143.4g0g
Annoskoko puolitettuna3020g2382kcal96.9g329.4g71.7g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438