Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g1314g1892kcal289g0g78.8g0g
Rypsiöljy rainbow26g237kcal0g0g26.3g0g
Parsakaali brokkoli 526g184kcal24.3g10.2g1.6g13.1g
Porkkana 526g172kcal3.3g29.2g1.1g13.4g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Hillosipuli, Rainbow140g49kcal1.3g9.8g0g0g
Paprika, punainen350g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%263g210kcal8.4g15.8g13.1g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g350g561kcal28g17.5g42g5.3g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g53g189kcal6.8g36.8g1.1g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 2102g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g7560kcal748.4g310g347.8g94g
Valittu annoskoko6048g3780kcal374.2g155g173.9g47g
Annoskoko puolitettuna3024g1890kcal187.1g77.5g87g23.5g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493