Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3911g2977kcal73.5g606.2g7.8g39.1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)1397g559kcal57.3g74g7g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Maustekurkku559g92kcal3.9g16.8g0.6g10.1g
Ruohosipuli, tuore70g19kcal1g2.7g0.4g0.8g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)35g7kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g7403kcal273.2g1424.8g31.8g102.4g
Valittu annoskoko6048g3701kcal136.6g712.4g15.9g51.2g
Annoskoko puolitettuna3024g1851kcal68.3g356.2g8g25.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234