Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow3054g3207kcal238.2g549.7g15.3g305.4g
Sipuli (kuorittu)2156g582kcal28g103.5g4.3g36.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]838g2829kcal100.6g0g310.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g13236kcal733.6g1306.4g659.6g684g
Valittu annoskoko6048g6618kcal366.8g653.2g329.8g342g
Annoskoko puolitettuna3024g3309kcal183.4g326.6g164.9g171g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503