Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g1601g1761kcal368.2g0g28.8g0g
Valkopippuri, annos 1g10g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g35g99kcal7g1.8g7g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1601g480kcal16g96.1g3.2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g1441g476kcal40.3g77.8g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g720g115kcal14.4g10.1g1.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima240g937kcal69.6g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g9175kcal1031g371.6g387.6g0.8g
Valittu annoskoko6048g4588kcal515.5g185.8g193.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna3024g2294kcal257.8g92.9g96.9g0.2g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953