Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3426g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 377g123kcal2.3g21g0.8g9.6g
Poronliha, paistettu 1028g2056kcal255g0.1g115.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1142g457kcal11.4g92.5g3.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g64g77kcal1.6g3.8g5.8g1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g5425kcal540.6g234.8g251g21.2g
Valittu annoskoko6048g2713kcal270.3g117.4g125.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna3024g1356kcal135.2g58.7g62.8g5.3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305