Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1407g1066kcal26.3g216.9g2.8g14.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper844g1350kcal92.8g109.7g59.1g0g
Sipuli (kuorittu)844g228kcal11g40.5g1.7g14.3g
Punajuuri 844g324kcal8.4g58.2g1.7g21.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 703g235kcal4.4g39.9g1.4g18.3g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1407g2926kcal42.2g87.2g267.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g12255kcal370.2g1104.8g667.8g135.6g
Valittu annoskoko6048g6128kcal185.1g552.4g333.9g67.8g
Annoskoko puolitettuna3024g3064kcal92.6g276.2g167g33.9g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492