Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus560g1960kcal78.4g2.8g179.2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g560g711kcal67.2g22.4g39.2g5.6g
Flora kevyt ruoka 7%280g238kcal2.8g12.6g19.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g560g672kcal19g20.2g56g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen280g92kcal9.2g13.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1120g1411kcal123.2g3.4g100.8g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g2240g8288kcal100.8g694.4g560g82.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%448g1254kcal129.9g11.2g76.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g29254kcal1061g1561.4g2062g177g
Valittu annoskoko6048g14627kcal530.5g780.7g1031g88.5g
Annoskoko puolitettuna3024g7314kcal265.3g390.4g515.5g44.3g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224