Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2914g9999kcal297g2039.9g35g102g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 67g118kcal3.5g25.4g0g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 448g3185kcal3.4g1.8g358.7g0g
Kananmuna kuoreton 493g704kcal61.6g1.5g50.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa224g673kcal51.6g0g51.6g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1793g897kcal53.8g71.7g44.8g0g
Ruohosipuli, tuore90g24kcal1.3g3.4g0.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g31197kcal944.4g4287.4g1082.2g206.6g
Valittu annoskoko6048g15599kcal472.2g2143.7g541.1g103.3g
Annoskoko puolitettuna3024g7799kcal236.1g1071.9g270.6g51.7g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238