Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g143g200kcal27.1g0g10g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g143g243kcal28.5g0g14.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Persilja 8.6g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)46g65kcal5.1g0.2g4.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g21g43kcal0.4g9g0.6g0.5g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g11g38kcal1.3g7.6g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1210g1336kcal126.4g39.2g74.2g5g
Valittu annoskoko605g668kcal63.2g19.6g37.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna303g334kcal31.6g9.8g18.6g1.3g
Arvot/100g100g110kcal10.4g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235