Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g156g47kcal1.6g6.3g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.7g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g63g106kcal1.6g3.8g9.4g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g63g113kcal1.6g4.4g9.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1210g789kcal13.8g53.2g54.2g2.6g
Valittu annoskoko605g394kcal6.9g26.6g27.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna303g197kcal3.5g13.3g13.6g0.7g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430