Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g131g29kcal1.3g5.9g0g2.6g
Tonnikala öljyssä 74g141kcal20.1g0g6.7g0g
Kesäkurpitsa157g27kcal0.6g3.9g0.9g1.1g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 18g156kcal0g0g17.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g162g57kcal1.6g11g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g858kcal49.2g48.4g52.4g14.2g
Valittu annoskoko606g429kcal24.6g24.2g26.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna303g214kcal12.3g12.1g13.1g3.6g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741