Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%263g446kcal25.7g19.4g28.9g0g
Paprika, punainen57g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 140g185kcal5.4g35.5g1.8g1.8g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Chili paprika punainen9g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g1500kcal75.8g121.8g74.8g12.4g
Valittu annoskoko606g750kcal37.9g60.9g37.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna303g375kcal19g30.5g18.7g3.1g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407