Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g50g160kcal9g22.6g3.8g8.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl249g873kcal34.9g159.6g7.7g13.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g50g155kcal8.5g26.9g1.4g6.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 249g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g2464kcal104.8g418.2g35.8g56.8g
Valittu annoskoko606g1232kcal52.4g209.1g17.9g28.4g
Annoskoko puolitettuna303g616kcal26.2g104.6g9g14.2g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910