Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Riisi puuroutuva 16g55kcal1g12g0.1g0.4g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g1163kcal64.6g86.4g61.4g17.8g
Valittu annoskoko606g582kcal32.3g43.2g30.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna303g291kcal16.2g21.6g15.4g4.5g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590