Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1600g2645kcal268g0g176g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Maustekurkku800g132kcal5.6g24g0.8g14.4g
Kalaliemi laimennettu 1600g48kcal0g4.8g3.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 600g1787kcal111.4g15g144g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 440g1453kcal8.8g13.2g154g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g12716kcal808.4g207.2g963.2g66.6g
Valittu annoskoko6060g6358kcal404.2g103.6g481.6g33.3g
Annoskoko puolitettuna3030g3179kcal202.1g51.8g240.8g16.7g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195