Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1803g1082kcal27g234.4g1.8g16.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g501g676kcal55.1g65.1g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2504g1584kcal75.1g120.2g87.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)751g947kcal82.6g2.3g67.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima200g781kcal58.1g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g10302kcal603.6g872.8g474.4g42.6g
Valittu annoskoko6060g5151kcal301.8g436.4g237.2g21.3g
Annoskoko puolitettuna3030g2576kcal150.9g218.2g118.6g10.7g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915