Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 67g485kcal0g0.2g54.8g0g
Paistijauheliha 10%1503g2554kcal300.5g0g150.2g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g167g573kcal20.4g112g1.3g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g668g187kcal4g39.7g1.3g16.7g
Parmesan formaggio da pasta100g458kcal40.1g0g33.1g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 334g401kcal10.5g15g33.4g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g2337g935kcal116.9g114.5g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g501g216kcal4.2g42.9g2.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta217g781kcal28.2g151.9g4.6g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g13269kcal1054g968.4g563.8g80g
Valittu annoskoko6060g6635kcal527g484.2g281.9g40g
Annoskoko puolitettuna3030g3317kcal263.5g242.1g141g20g
Arvot/100g100g110kcal8.7g8g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377096