Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 190g57kcal2.4g9.1g0.4g3.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1247g949kcal23.4g193.2g2.5g12.5g
Seiti pakaste 721g559kcal126.5g0g5g0g
Voi 26g192kcal0.3g0.1g21.5g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g67g87kcal3g14.8g1.7g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 3123g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g320g128kcal2.9g19.8g0.6g8.9g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g368g165kcal11g17.6g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g4275kcal339g509.2g74.4g51.8g
Valittu annoskoko6060g2137kcal169.5g254.6g37.2g25.9g
Annoskoko puolitettuna3030g1069kcal84.8g127.3g18.6g13g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442