Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g1960g2744kcal372.4g51g123.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1600g1360kcal22.4g70.4g112g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g1600g5600kcal256g1024g41.6g96g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow104g270kcal10.4g10.4g20.8g1.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g800g2080kcal240g16g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12128g24109kcal1802.4g2343.6g835.8g195.4g
Valittu annoskoko6064g12054kcal901.2g1171.8g417.9g97.7g
Annoskoko puolitettuna3032g6027kcal450.6g585.9g209g48.9g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081