Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)384g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Kidneypapu, suolaliemessä400g441kcal31.2g72.1g2g32g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g641g615kcal51.3g89.7g5.1g51.3g
Paistijauheliha nauta 5%1602g2066kcal333.2g0g80.1g0g
Rypsiöljy 90g793kcal0g0g89.7g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Paprika punainen 641g188kcal6g28.8g2.6g12.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g16g3.2kcal0g1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1185g415kcal11.9g80.6g5.9g16.6g
Vesi, vesijohtovesi 641g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g224g166kcal10.1g28.9g0.4g0g
Persilja 192g53kcal2.7g2.1g0.4g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12128g9789kcal910.4g659g374.6g270g
Valittu annoskoko6064g4895kcal455.2g329.5g187.3g135g
Annoskoko puolitettuna3032g2447kcal227.6g164.8g93.7g67.5g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886