Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2400g785kcal14.9g133.4g4.8g61.2g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g1600g5520kcal400g947.2g35.2g172.8g
Persilja 64g18kcal0.9g0.7g0.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12128g14047kcal1016.4g2240.6g92.2g578.2g
Valittu annoskoko6064g7023kcal508.2g1120.3g46.1g289.1g
Annoskoko puolitettuna3032g3512kcal254.1g560.2g23.1g144.6g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549