Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2250g450kcal13.5g78.8g6.8g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3150g4410kcal162.5g880.7g21.4g107.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12132g11681kcal371.6g1982.6g239g234.2g
Valittu annoskoko6066g5841kcal185.8g991.3g119.5g117.1g
Annoskoko puolitettuna3033g2920kcal92.9g495.7g59.8g58.6g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889