Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 233g82kcal10.8g4.6g0.7g5.8g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio3.2g7.9kcal0.5g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g65kcal4.4g0g5.1g0g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1214g591kcal37.4g18g37g12.8g
Valittu annoskoko607g296kcal18.7g9g18.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna304g148kcal9.4g4.5g9.3g3.2g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169