Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta262g394kcal52.5g0g21g0.3g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.6g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Ketsuppi, meira7.9g5.5kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1g2.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g955kcal109.4g17g51g2g
Valittu annoskoko607g477kcal54.7g8.5g25.5g1g
Annoskoko puolitettuna304g239kcal27.4g4.3g12.8g0.5g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160