Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]63g211kcal7.5g0g23.2g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 63g75kcal10.3g0g3.8g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty251g351kcal12.9g70g1.7g8.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g9g60kcal0.1g0.3g6.7g0g
Soijakastike 6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)13g50kcal3.6g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Parmesan formaggio da pasta6.3g29kcal2.5g0g2.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.1g9kcal0.3g0.5g0.7g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g125g138kcal3.8g8.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g2050kcal99.8g159.4g118.6g17g
Valittu annoskoko608g1025kcal49.9g79.7g59.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna304g513kcal25g39.9g29.7g4.3g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853