Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale225g293kcal40.5g5g13.7g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras120g384kcal16.6g69.6g3.8g9.8g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 64g166kcal17.2g0g10.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)188g113kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Sinappi 11g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g1939kcal153.4g169.2g73g22.2g
Valittu annoskoko608g970kcal76.7g84.6g36.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna304g485kcal38.4g42.3g18.3g5.6g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789