Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 47g334kcal0.4g0.2g37.6g0g
Sokeri48g194kcal0g47.8g0g0g
Kaurahiutale 60g225kcal8.7g34.3g4.4g6g
Kaurajauho 21g77kcal3g11.8g1.5g2.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 38g14kcal0.4g2.3g0.4g0.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen150g316kcal0.8g31.5g21g0.8g
Banaani, kuorittu 132g114kcal1.4g24.1g0.5g2.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 113g84kcal0.8g17.5g0.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g2716kcal31g339g131.8g25.4g
Valittu annoskoko608g1358kcal15.5g169.5g65.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna304g679kcal7.8g84.8g33g6.4g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343