Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g512g763kcal22g163.8g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1600g1920kcal49.6g70.4g160g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g160g408kcal29.1g74.4g12.3g25.9g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3360g7645kcal638.4g0g571.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g22727kcal1588.2g619.8g1577.2g51.8g
Valittu annoskoko6072g11364kcal794.1g309.9g788.6g25.9g
Annoskoko puolitettuna3036g5682kcal397.1g155g394.3g13g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745