Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 799g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Porkkana 1198g392kcal7.4g66.6g2.4g30.6g
Juuriselleri 200g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1598g1217kcal30g247.7g3.2g16g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta1598g80kcal3.2g6.4g6.4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas400g1119kcal75.9g0g87.9g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g6365kcal261.2g754.4g206.6g154g
Valittu annoskoko6072g3182kcal130.6g377.2g103.3g77g
Annoskoko puolitettuna3036g1591kcal65.3g188.6g51.7g38.5g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390