Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1600g4480kcal40g56g448g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1520g4520kcal22.8g96.8g456g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 640g128kcal4.4g19.2g0.6g11.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro240g74kcal5g10.1g1.2g7.7g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Hunaja 104g344kcal0.5g84g0g0g
Sinappi (teollinen)80g103kcal3.5g11.3g4.8g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Anjovis-filee, 1 kpl480g1008kcal45.6g67.2g62.4g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 480g104kcal1.5g7.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g22309kcal274.4g833.2g1952.4g102.8g
Valittu annoskoko6072g11155kcal137.2g416.6g976.2g51.4g
Annoskoko puolitettuna3036g5577kcal68.6g208.3g488.1g25.7g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171