Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 140g422kcal0.1g103.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1167g700kcal11.7g52.5g46.7g0g
Kasvisliemikuutio 103g313kcal9.8g13.9g24.1g1.6g
Parsa 4667g723kcal59.7g56g9.3g70g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12152g4315kcal162.6g452.2g160.2g143.2g
Valittu annoskoko6076g2158kcal81.3g226.1g80.1g71.6g
Annoskoko puolitettuna3038g1079kcal40.7g113.1g40.1g35.8g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894