Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Jauheliha, sika-nauta 80g177kcal14g0g13.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.4kcal0.3g0.5g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen90g30kcal3g4.4g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)20g16kcal0.2g0.9g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Siirappi 4g12kcal0g3g0g0g
Ohrasuurimo 17g55kcal1.4g10.8g0.3g1.3g
Bataatti, kuorittu 70g57kcal1.1g11.8g0g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g963kcal55g82g44.2g18.6g
Valittu annoskoko608g482kcal27.5g41g22.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna304g241kcal13.8g20.5g11.1g4.7g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704