Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g125g413kcal20g77.5g2.5g7.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)156g47kcal1.6g9.4g0.3g1.6g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.2g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.7g0g12.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1217g1809kcal117.8g182.4g65g21.2g
Valittu annoskoko609g904kcal58.9g91.2g32.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna304g452kcal29.5g45.6g16.3g5.3g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957