Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2000g340kcal32g44g4g38g
Parsakaali, pakaste, Apetit1600g336kcal52.8g30.4g0g40g
Ruokakerma 5%, Valio800g520kcal12g33.6g40g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1600g1120kcal176g40g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g5032kcal564.8g298.4g171.2g156.2g
Valittu annoskoko6080g2516kcal282.4g149.2g85.6g78.1g
Annoskoko puolitettuna3040g1258kcal141.2g74.6g42.8g39.1g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46604