Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2177g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 58g236kcal0g58g0g0g
Hiiva, 50g363g221kcal47.5g4g1.5g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1088g5257kcal266.6g362.4g313.4g309.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2358g8091kcal240.3g1650.6g28.3g82.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g27608kcal1108.8g4150g686.4g783.2g
Valittu annoskoko6080g13804kcal554.4g2075g343.2g391.6g
Annoskoko puolitettuna3040g6902kcal277.2g1037.5g171.6g195.8g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453