Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Juuriselleri 200g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta1600g80kcal3.2g6.4g6.4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas400g1120kcal76g0g88g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g6373kcal261.6g755.2g206.8g154g
Valittu annoskoko6080g3187kcal130.8g377.6g103.4g77g
Annoskoko puolitettuna3040g1593kcal65.4g188.8g51.7g38.5g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390