Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1602g4486kcal40.1g56.1g448.6g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1522g4526kcal22.8g97g456.6g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 641g128kcal4.4g19.2g0.6g11.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro240g74kcal5g10.1g1.2g7.7g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Hunaja 104g344kcal0.5g84.1g0g0g
Sinappi (teollinen)80g103kcal3.5g11.3g4.8g0g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Anjovis-filee, 1 kpl481g1009kcal45.7g67.3g62.5g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 481g104kcal1.5g7.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12159g22339kcal274.8g834.6g1955g102.8g
Valittu annoskoko6080g11169kcal137.4g417.3g977.5g51.4g
Annoskoko puolitettuna3040g5585kcal68.7g208.7g488.8g25.7g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171