Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3600g650kcal20.2g90g14.4g25.2g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]960g3240kcal115.2g0g355.2g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio400g1120kcal76g0g88g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g13877kcal473.8g247.8g1284.2g58.6g
Valittu annoskoko6080g6939kcal236.9g123.9g642.1g29.3g
Annoskoko puolitettuna3040g3469kcal118.5g62g321.1g14.7g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272