Vadelmapiirakka

Pohja:

2½ dl erikoisvehnäjauhoja
100 grammaa sulatettua margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
kananmuna
300 grammaa (n. 3 dl) vadelmia
150 grammaa mustikoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa sula margariini ja sokeri sekaisin.

Lisää puolet jauhoista ja leivinjauhe.

Sekoita.

Lisää kananmuna.

Lisää loput jauhoista.

Anna hetken seisoa.

Sillä aikaa voit tehdä täytteen.

Sekoita täyteainekset keskinään hyvin.

Käytin kauhoja molempien sekoittamiseen.

Vispilä on vaikea puhdistaa taikinasta.

Paista 200*C lämpötilassa 30-45 minuuttia.

Pistin aluksi puoleksi tunniksi yläritilälle ja lopuksi vartiksi alaritilälle piirakkavuoan.

Kannattaa voidella piirakkavuoka ennen paistoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen499g3591kcal0g0g399g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1247g4489kcal149.6g885.3g26.2g0g
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.2g0g
Sokeri 748g3037kcal0g747.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 998g858kcal30.9g43.9g59.9g0g
Vadelma 1995g820kcal20g81.8g16g73.8g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g27402kcal540.8g3578.4g1114.6g147.8g
Valittu annoskoko6080g13701kcal270.4g1789.2g557.3g73.9g
Annoskoko puolitettuna3040g6851kcal135.2g894.6g278.7g37g
Arvot/100g100g225kcal4.4g29.4g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431375