Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g2000g7400kcal280g1440g60g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2000g695kcal91.6g38.6g6g49.6g
Katkarapu pienet (pirkka)1440g950kcal216g0g10.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g240g2160kcal0g0g240g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g22626kcal1185.6g2995.6g633.8g112.8g
Valittu annoskoko6080g11313kcal592.8g1497.8g316.9g56.4g
Annoskoko puolitettuna3040g5657kcal296.4g748.9g158.5g28.2g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886