Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)120g120kcal9g20.4g0.6g2.5g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2400g2040kcal110.4g360g12g120g
Herkkusieni säilyke 280g48kcal5.9g0.6g0.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g6622kcal305g990.2g129.6g332.8g
Valittu annoskoko6080g3311kcal152.5g495.1g64.8g166.4g
Annoskoko puolitettuna3040g1656kcal76.3g247.6g32.4g83.2g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831